Scorekort

Beregn sandsynligheder for hændelser og reager i tide

Kom utilsigtede hændelser i forkøbet med et scorekort. Noitsos Scorekort er en matematisk model, der kan beregne sandsynligheden for, at en hændelse indtræffer. Du kan dermed reagere  i tide. Det kunne eksempelvis være i forhold til at nedbringe din churn rate. 

Scorekortet er oprindeligt udviklet som et kreditvurderingsværktøj til finansielle virksomheder og dermed også den finansielle sektors høje krav til præcision og akkuratesse. Men scorekortet kan anvendes meget bredere og bruges til at udregne sandsynligheden for alle typer af hændelser. 

 

Scorekort skræddersys til din virksomhed

Scorekort bruges eksempelvis til at beregne en kreditansøgers evne og  vilje til at overholde sine betalingsforpligtelser. Noitso har blandt andet udviklet et ansøgnings-scorekort, et inkasso-scorekort og et adfærds-scorekort.

Alle scorekort bliver justeret løbende og er tilpasset din virksomhed, hvilket gør det mere præcist end et generisk scorekort. 

 

Nedbring churn rate

Et scorekortet kan også bruges til at beregne sandsynligheden for en given kundes evne og vilje til at overholde sine betalingsforpligtelser, kundens sandsynlighed for at churne inden for 6 måneder, kundens sandsynlighed for at gå til inkasso inden for 12 måneder og differentiering mellem debitorer i inkasso-sammenhæng.

Står du på mål, for dine datakilder?

Skriv eller ring til os og hør mere om, hvordan vi kan understøtte din kampagne med data

Carlo Chow
Direktør
+45 70 27 58 22

Ja, jeg accepterer Noitsos privatlivspolitik*