Decision Engine

Tilføj og fjern datakilder uden involvering af egen it-afdeling

Tilpasning af it-systemer kan ofte være en kompleks mission, fordi opgaverne skal igennem en travl it-afdeling. Med vores beslutningsmotor kaldet Score Engine kan du let tilføje eller fjerne datakilder uden involvering af it-afdelingen. 

 

Beregn sandsynlighed for churn

Beslutningsmotoren kan bruges til at beregne en sandsynlighed for et udfald på baggrund af et væld af datakilder. Typisk er den anvendt inden for kreditgivning, hvor der er behov for at kreditvurdere kunder ud fra tilgængelige data. 

 

Beslutningsmotoren benyttes i alle brancher og sektorer. Energiselskaber og teleselskaber bruger eksempelvis motoren til at udregne sandsynligheden for churn, og kommuner benytter decision engine til at opsætte regler for bevillinger. 

 

Få systemet opbygget i moduler

Beslutningsmotoren er opbygget i moduler og består af en række grundkomponenter: En data gateway, der henter data fra interne og eksterne datakilder. Et scorekort, der beregner sandsynligheden for at en hændelse indtræffer. En regelmotor, hvor brugerne af systemet selv kan justere politikker og rammer. Et matrice til opsætning af produkter. Og budgetberegneren, der kan beregne nøgletal på få sekunder. 

 

Vores decision engine opsættes til forskellige flows afhængigt af konteksten og kan køre på tværs af lande og dermed i et internationalt setup.

Træf beslutninger baseret på data

Skriv eller ring til os og hør mere om, hvordan vi kan understøtte din virksomhed med data

Kirsten Hede
+45 70 27 58 22

Ja, jeg accepterer Noitsos privatlivspolitik*