Om os

Noitso er en pioner inden for optimering af kreditvurderinger samt indsamlingen af big data til at sammensætte skræddersyede ansøgningsprocesser. Noitso er under tilsyn af Finanstilsynet.

Den datamængde, som det gennemsnitlige menneske skal tage stilling til, er i lyset af digitaliseringen og industri 4.0 steget betragteligt og blevet mere kompleks. I den forbindelse har Noitso siden 2007 skabt dynamiske løsninger til at håndtere de store mængder data og skabe grundlaget for bedre forretningsmæssige beslutninger. 

Som den eneste på det danske marked, har Noitso været i stand til at levere en holistisk og simplificeret løsning til kreditorer på tværs af brancher.

Noitso kan både fremskaffe data, strukturere data og levere et kvalificeret beslutningsgrundlag. Vi er desuden uafhængige af dataleverandører, hvilket gør vores rådgivning objektiv og i kundens bedste interesse.

Vi er specialister og verdensmestre i den finansielle sektor - både i ansøgningsprocesser fra nye kunder, på eksisterende kunders adfærd og med vores budgetberegner, som kan lette bankrådgiverens arbejde.