Project Manager til etableret fintech virksomhed i vækst

Noitso er en fintech virksomhed, som hjælper virksomheder med at tage indsigtsfulde beslutninger baseret på data. Vi har udviklet markedsledende værktøjer, som automatiserer beslutningstagning og eliminerer manuel behandling af data. Vores virksomhed gennemgår i øjeblikket en markant udvikling og vi har derfor brug for en ny medarbejder til at understøtte denne.

Du vil komme til at arbejde sammen med 23 entusiastiske kolleger i et miljø med højt tempo og kort afstand fra idé til handling. Vores kontor ligger i nyistandsatte lokaler i hyggelige Valby.

 

Klik her for at søge jobbet

 

Rollen som Project Manager

Som Project Manager er du kommercielt funderet, struktureret og løsningsorienteret. Du vil få ansvar for vores produkt til kreditvurderinger, både det direkte forhold til de kunder der benytter produktet, samt produktets videre retning og udvikling. Du trives i en dynamisk mindre virksomhed med et stærkt teknisk fokus og har erfaring med at implementere forretningskritisk software.

Vores produkter er komplekse, men du vil være omgivet af nogle af de bedste hjerner i branchen, der vil hjælpe dig på vej til at blive ekspert inden for området. Der er høj efterspørgsel på vores produkter, og vi ser frem til, at du medvirker til at gøre Noitso til en virksomhed, der i endnu højere grad end i dag er til for at levere de bedste løsninger til vores kunder.

 

Kvalifikationer:

 • Minimum 3 års erfaring med project management eller som konsulent, gerne indenfor finans eller teknologi
 • Dyb teknisk indsigt er ikke et krav, men generel teknisk forståelse er påkrævet
 • Muligvis en uddannelse fra CBS, ITU eller KU
 • Gode præsentationsevner og erfaring i at kommunikere til forskellige målgrupper - fra ledere over kreditmedarbejdere til softwareingeniører
 • Erfaring med kreditvurdering er et plus

 

Vigtige ansvarsområder:

 • Varetage og pleje forholdet til eksisterende kunder
 • Styre implementering af vores digitale løsninger hos kunder fra start til slut
 • Afholde træningssessioner for nye kunder
 • Formulere roadmaps og prioritere udviklingsopgaver
 • Bevare overblik over projektleverancer og SLAs
 • Gennemføre onboarding processer
 • Specificere krav i samarbejde med kunden

 

Løn er baseret på kvalifikationer, inkl. fornuftig pension og privat sundhedsforsikring. Vi tilbyder derudover markedsdygtige medarbejdergoder såsom frokostordning, sociale aktiviteter, det rette udstyr, de bedste kolleger og nostalgisk arkadespil, til fri afbenyttelse. Vi tror på at nysgerrige og stimulerede medarbejdere, er glade og effektive medarbejdere, hvorfor vi prioriterer faglig udvikling, højt.

 

Lyder det her som noget for dig, så send dit CV og ansøgning via link. Hvis du har spørgsmål til stillingen, så ring gerne til HR Konsulent Mette Ravn Arnold på telefon 6116 4400. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig - velkommen hos os i Noitso.

 

Klik her for at søge jobbet

Skal din næste kampagne være datadrevet?

Skriv eller ring til os og hør mere om, hvordan vi kan understøtte din kampagne med data

Carlo Chow
Direktør
+45 70 27 58 22